Blogi suomeksi

Miksi muutos tuntuu välillä niin epämukavalta?

Usein sen jälkeen kun valitset jotakin erilaista tai päästät irti jostain rajoituksesta tai ongelmasta (oli se asia tai ihminen), tuntuu usein siltä kuin kaikki kaatuisi niskaan.

Tosiasiassa mitä tapahtuu on että kaikki se mikä ei ole totta sinulle alkaa putoamaan pois, ja kaikki se mitä todella olet alkaa “kaatumaan” yhteen, luodakseen sulle uudenlaisen, mahtavamman tulevaisuuden. Se voi tuntua todella epämukavalta, oudolta, ahdistavalta, pelottavalta, tai saattaa tuntua siltä että olet tulossa hulluksi. Ja silloin monet lopettavat, luovuttavat ja palaavat takaisin vanhaan – se on turvallista ja mukavaa – ainakin hetkellisesti.

Mutta kun olet kasvanut isommaksi, et enää mahdu siihen vanhaan kuoreesi. Elämän uudet “kuoret” voivat tuntua oudoilta, koska ne ovat erilaiset, mutta ainakin niissä on tarpeeksi tilaa sinulle.

Sen sijaan että päättäisit että nyt on kaikki menossa pieleen, mitä jos kysyisit “mitä uutta tulevaisuutta tämä luo, mitä en osaa määritellä?“.

Juuri tuo määrittelemättömyys on usein se epämukava asia. Mutta jos haluat jotakin mitä sinulla (tai maailmassa) ei ole ennen ollut, et kirjaimellisesti pysty määrittelemään sitä – koska et voi verrata sitä mihinkään. Mutta voit aina olla tietoinen ja kokea asioiden energian, vaikket pystyisi niitä määritellä. Onko se kevyttä vai raskasta?

Huom – epämukava ei tarkoita raskasta. Raskas energia on se masentunut, elämänilosta tyhjä energia joka saa sinut kutistumaan kasaan.

Mitä uusia ovia on auennut ja mitä uusia energioita on tullut tarjolle, mitä et ole huomannut? Mitä jos sallisit itsesi hypätä niistä sisään, vaikket tietäisi mitä siellä tarkalleen on? Sanotaan että onni suosii rohkeaa. Universumi pitää sinusta huolta aina kun valitset enemmän tietoisuutta ja valitset välittää itsestäsi. Sallitko universumin huolenpidon maailmaasi? Se vaatii sitä että päästät irti näkökulmasta että sinulla ei olisi väliä tai että et ansaitse mitään.

Ansaitset kaiken sen mitä olet valmis valitsemaan. Ja jokainen valintasi vaikuttaa maailman tulevaisuuteen. Avaimet maailman muuttamiseen löytyvät suoraan sinusta itsestäsi, siitä että valitset muuttaa itseäsi. Ei joksikin, mitä et ole, vaan kaikeksi siksi mitä olet aina sisimmässäsi ollut mutta mikä on pitänyt piilottaa ja suojella jotta tämä todellisuus ei tuhoasi sitä.

Tämä todellisuus ei pysty tuhoamaan sitä mitä sinä todella olet. Mikään ei pysty tuhoamaan sitä. Voit piilottaa sen kaiken, voit tukahduttaa sen, mutta se ei katoa minnekään. Sinä et katoa minnekään.

Kysymykseni sinulle tänään on tämä:

Onko nyt aika ja tila alkaa olemaan kaikkea sitä mitä syvällä sisimmässäsi tiedät voivasi olla (huolimatta siitä kuinka epämukavalta se saattaa aluksi tuntua)?