Blogi suomeksi

Annatko bisneksesi pitää huolta sinusta?

Bisnes ei ole kylmä eloton asia, vaan olento, entiteetti, jonka kanssa voit luoda yhdessä, ja jolta voisit ennen kaikkea vastaanottaa kaikenlaista, jos näkökulmasi ei olisi että joudut raatamaan ja tekemään kovasti töitä bisneksesi eteen.

Monet meistä ovat oppineet että jos sinulla on oma yritys, se on kovaa puurtamista ja joudut tekemään paljon enemmän ja paljon ikävämpiä töitä kuin palkkatyössä olevat. Mutta miksi ihmeessä? Jos sinä olet bisneksesi pomo, miksi sinun pitäisi tehdä sitä niin kuin kaikki muut? Johtajana oleminen tarkoittaa sitä että voit luoda asiat eri tavalla. Mitä olet päättänyt että bisnes vaatii? Mitä jos sen sijaan toimisit kysymyksistä ja omasta tietoisuudestasi käsin? Mitkä todella ovat äärettömät mahdollisuudet tämän kanssa?

Mitä jos esimerkiksi energian virtaus ei olisi aina sinusta bisnekseen, vaan myös bisneksestä sinuun? Mitä voisit vastaanottaa bisnekseltäsi?

Eilen illalla olin yhtäkkiä todella levoton enkä meinannut päästä nukkumaan. Kun viimein sain pään tyynyyn, silmäni räpsähtivät jatkuvasti auki ja oli koko ajan sellainen olo että on jokin vaara. Loogisesti en keksinyt mitä ihmettä se oikein voisi olla.

Yritin pakottautua nukkumaan mutta olo oli niin outo että aloin kysellä mitä tämä on? Mitä on meneillään? Ja sitten tuli pakonomainen tarve kurkata kännykkään, ja sinne olikin juuri tullut viesti että joku yrittää hakkeroitua yhteen Access Consciousnessin järjestelmään, josta olen vastuussa. Avasin tietokoneen, hoidin tilanteen, ja outo olo meni ohi ja pääsin nukkumaan.

Tuo bisnes, Access, yritti kommunikoida kanssani ja sanoa että jotakin pitää tehdä. Ja kehoni kertoi siitä minulle olemalla levoton ja kykenemätön nukkumaan. Sen sijaan että olisin päättänyt että jokin on pielessä ja että kohta tapahtuu jotakin kamalaa (ja että voin vain odottaa sen kamalan asian tapahtumista), aloin kysyä kysymyksiä saadakseni lisää tietoa. Ja kysymyksen ohjasivat kännykkään, josta tuo puuttuva tieto löytyi ja näin olo oli taas rauhallinen.

En tee töitä 8 tuntia putkeen päivässä tai millään muullakaan lineaarisella tavalla, vaan kysyn kysymyksiä siitä mitä nyt tarvitaan. Se vaatii paljon vähemmän työtä ja raatamista, kun ei tarvitse jatkuvasti yrittää etsiä ja puskea asioita eteenpäin, vaan sallin niiden tulla luokseni.

Sallitko kaiken kommunikoida kanssasi? Sallitko bisneksen olla iloista ja täynnä helppoutta?

Oma bisnekseni tuo minut välillä ihaniin paikkoihin!