Blogi suomeksi, Puhu Entiteeteille

Mitä entiteetit ovat?

Kun poistut tästä kehosta, haluaisitko että sinua kohdeltaisiin samoin kuin itse kohtelet entiteettejä?

Monet entiteetit ovat yksinkertaisesti vain kuolleita ihmisiä – perheenjäseniä, ystäviä, elämäsi aikana kohtaamia henkilöitä. Jotkut tulevat sanomaan heippa, toiset kiittämään, toiset pyytämään anteeksi, toiset katsomaan että onhan sinulla kaikki hyvin. Ja suurin osa pysyy ympärilläsi niin kauan kunnes huomioit heidät. Monet eivät jatka matkaa eteenpäin ennen kuin saavat viimeisen viestinsä perille.

Ja mitä kauemmin jätät heidät huomiotta, sitä oudommaksi energia menee. Sitä intensiivisemmältä ja pelottavammalta kontaktiyritykset tuntuvat. Saatat alkaa kuulla outoja ääniä, herätä keskellä yötä sydän pamppaillen tietämättä miksi, saatat yhtäkkiä sairastua samaan sairauteen kuin edesmenneellä sukulaisellasi oli…

Kun katsot pelon taakse, saatat huomata että siellä olikin vain mummosi, joka on yrittänyt vuositolkulla sanoa sinulle hei hei voidakseen jatkaa eteenpäin.

Entiteettien kanssa kommunikointi voi luoda huomattavan rauhan tunteen sekä sinulle että entiteetille, kun vanhat asiat saadaan selvitettyä ja molemmat pääsevät jatkamaan eteenpäin. Mitä jos yksi suurimmista lahjoista mitä voit olla (entiteetti)maailmalle on tiedostaa se mitä todella on meneillään?