Blogi suomeksi, Puhu Entiteeteille

Tiesitkö että uniongelmasi voivat johtua entiteeteistä?

Heräätkö keskellä yötä? Onko sinun hankalaa nukahtaa illalla? Tämä saattaa johtua siitä että olet tietoinen entiteeteistä!

Mitä tehdä jos heräät kesken unien, tai jos sinun on vaikea nukahtaa?
Kysy: Mistä olen tietoinen nyt? Yrittääkö joku entiteetti saada huomiotani?
Kysymysten kysyminen avaa oven laajempaan tietoisuuteen.

Miksi entiteetit sitten ovat aktiivisempia öisin? Entiteetit eivät oikeasti ole aktiivisempia öisin, vaan päiväsaikaan emme vain huomioi niitä emmekä ole tarpeeksi rentoutuneessa tilassa ollaksemme tietoisia niistä. Kun menet nukkumaan, rentoudut, muurisi laskevat alas, ja yhtäkkiä olet tietoisempi kaikesta ympärilläsi. Aseta ajat, jolloin olet tekemisissä henkimaailman kanssa (päiväsaikaan), ja voit nukkua rauhassa öisin.

Kun harjoittelet rentoutuneena ja tietoisena olemista päiväsaikaan, voit käsitellä entiteettitietoisuutesi silloin niin että sen ei tarvitse häiritä untasi.

Yksi tapa tehdä tämä on asettaa “toimistoajat” – hetket, joilloin olet läsnä henkimaailmalle ja fasilitoit mikä onkaan sillä hetkellä tarpeen. Se voi olla kerran viikossa, joka päivä, 5 minuuttia tai monta tuntia kerrallaan. Sinä saat valita.

Itselläni oli aina pienestä pitäen hankaluuksia nukahtaa illalla, oli aivan normaalia pyöriä sängyssä kaksi tuntia ennen kuin nukahdin. Entiteettityökalut yhdistettyinä Access Barseihin muutti tämän minulle niin että nykyään nukahdan yleensä heti kun menen nukkumaan, ja nukun hyvin aamuun asti.

Mikä muu voisi olla mahdollista sinulle, mitä et ole vielä harkinnut?