Blogi suomeksi, x-men

X-men: Mahdollisuudet diagnoosien takana

Oletko huomannut kuinka nämä erilaiset lapset, joilla monilla on erilaisia diagnooseja kuten autismi ja adhd, aiheuttavat kysymyksiä joita muut eivät kysy tai haluaisivat vältellä?

Joskus he kysyvät kysymyksiä ääneen, joskus taas heidän käyttäytymisensä tai olemuksensa aiheuttavat kysymyksiä.

Mitä jos nämä lapset (ja aikuiset) ovatkin tulevaisuus? Ei ongelma joka pitää ratkaista? Mitä jos meidän ei pidä tehdä heistä normaaleja tai yhteiskuntaan sopivia, vaan mitä jos meidän on aika mennä eteenpäin ja kysyä miten voimme olla enemmän kuin he?

He ovat kykenemättömiä olemaan robotteja, jotka seuraavat samaa kaavaa. He eivät pysty jättämään tilanteiden alla olevaa todellista energiaa huomiotta. He näkevät valheiden läpi, kommunikoivat sanattomasti, ovat äärettömän läsnä, tekevät monia asioita samanaikaisesti, ovat äärettömän tietoisia kaikesta, arvostavat hiljaisuutta ja rauhaa, tiedostavat asioita joita muut jättävät huomiotta… Tietäen mitä kestävä tulevaisuus tällä planeetalla vaatii.

Access Consciousnessissä on paljon työkaluja, jotka voivat auttaa näitä erilaisia lapsia (ja aikuisia) saamaan enemmän rauhaa elämäänsä, lopettamaan häiritsevät kohtaukset (kuten epileptiset kohtaukset) ja tekemään arkielämästä toimivampaa, samalla kannustaen heitä kehittämään erityiskykyjään.

Jos tunnet lapsen (tai ehkä tunnistat näitä piirteitä itsessäsi), tässä muutamia työkaluja alkuun:

  1. Kaikki mitä tuntuu ylitsevuotavan intensiiviseltä; onko se todella sinun tuntemuksesi vai oletko tietoinen kaikesta ja kaikista ympärilläsi? Kysy: mistä kaikesta olet tietoinen? Onko tämä ajatus / tunne / tuntemus / kipu sinun? Kuuluuko se jollekkin muulle? Tiedosta että se ei ole sinun, ja lähetä se takaisin lähettäjälle. Kun tunnistat tietoisuuden, erotat sen siitä että sinulla olisi oma ongelma ja siitä tulee helpompaa.
  2. Laajenna tilaasi – tästä galaksin reunoille ja vielä lisää, pitäen samalla yhteys kehoosi mutta ilman että sinun täytyy mahtua kehosi sisälle
  3. Älä yritä olla kuin muut! Et ole samanlainen, eikä sinun tarvitsekaan olla.
  4. Kysy; Mikä toimisi minulle tässä tilanteessa? Mitä voin valita tai muuttaa, mikä tekisi tästä minulle helpompaa?

Access X-men koulutuksista saat lisätietoa ja lisää prosesseja ja työkaluja. Löydät Satu Lindgrenin tulevat suomenkieliset koulutukset täältä ja kaikki eri fasilitaattoreiden X-men koulutukset täältä.

Tästä ilmaisesta tutustumiskoulutuksen videosta saat myös lisätietoa.