Blogi suomeksi

Luominen rentoutumisesta käsin

Puhuin eilen ystäväni kanssa, ja hän yritti keksiä kaikenlaisia ongelmia koska hänellä oli tylsää, ja ehkä myös siksi että hän yritti keksiä jotakin tekemistä sen sijaan että etsisi… olemista. Pelkkää olemista. Rentoutumista. Vastaanottamista. Sallimista.Uuden todellisuuden ilmestymisen sallimista.

Olet pyytänyt sitä, etkö olekin? Olet pyytänyt jotakin erilaista. Ehkä et pyytänyt sitä ääneen. Ehkä se on vain kuiskaus sisälläsi. Toive, tietoisuus, tarve, pyyntö. Jos pyydät sitä, tulet saamaan sen. Et kuitenkaan voi kontrolloida kuinka ja miten se ilmeentyy.

Neuvoni tälle ystävälle? Relax, ja relax.

Jos olet rohkea tänään, ehkä sallit sen myös itsellesi.Myönnän, että se ei todellakaan ole aina helppoa! Varsinkaan niille meistä, joilla on suuri luova palo ja vahva halu muuttaa maailmaa, muuttaa itseämme, mennä eteenpäin, saada enemmän, olla enemmän… ja usein ajattelemme että tämä kaikki tulee siitä kun aktiivisesti teemme jotakin.

On aika tekemiselle ja on aika vastaanottaa ja sallia sen mitä olet valinnut ja tehnyt todellistua, tulla todelliseksi tässä maailmassa. Se on kuin olisit leipomassa kakkua, sekoittaisit kaikki ainekset yhteen ja laittaisit kakkuvuokaan, muttet koskaan laittaisi sitä uuniin paistumaan.

Reseptissä on kaksi osaa, muista se toinen osa myös :wink: Laita valintojesi ja luomuksiesi kakku universumin uuniin ja anna sen valmistaa se sinulle. Mihin voit rentoutua tänään?

PS. Rentoutuminen ei ole sama kuin kaiken sulkeminen ulkopuolellesi, luovuttaminen, kännääminen tms. Se on läsnä olemista kaiken kanssa ilman tarvetta tehdä millekkään mitään, ilman tarvetta pitää yllä suojamuureja, ilman pakottamista tai ajattelemista. Voit olla hyvin aktiivinen vaikka olet rentoutunut, tai olla täysin paikallaan.