Blogi suomeksi

Työkaluja Traumojen Purkuun

Access Consciousness® on valtava työkalujen aarrearkku, josta löytyy erityisen paljon prosesseja erilaisten traumojen, hyväksikäytön ja kaltoinkohtelun purkamiseen. Monilla näistä työkaluista on myös positiivinen vaikutus mielenterveyteen. Tästä blogista löydät muutamia työkaluja, joita voit alkaa soveltaa heti, sekä linkkejä.

Kenelle tämä kuuluu?

Kun kuulet uutisia mistä tahansa, ja ne aiheuttavat reaktioita, muista kysyä

  • Kenelle tämä kuuluu?
  • Onko tämä tuntemus minun?
  • Vai olenko todella tietoinen kaikesta tähän liittyvistä energioista ja siitä, miltä kaikista muista tuntuu?

Silloin sinun ei tarvitse jäädä tunneryöpyn alle, ja pystyt olla avuksi paljon enemmän.

Suurin osa tunteista ja ajatuksistamme ei itseasiassa ole omiamme; olet vain todella tietoinen siitä, mitä ihmisillä ympärilläsi on meneillään (vaikka he olisivat fyysisesti kaukanakin), ja koska se tuntuu niin todelliselta, ajattelet sen olevan oma ajatuksesi tai tuntemuksesi.

Kyky olla tietoinen muiden ajatuksista, tunteista ja kivuista on osa empaattisia kykyjämme. Sen sijaan että se musertaisi sinut, voit oppia olemaan tietoinen siitä, että olet tietoinen, jolloin tietoisuutesi ei tarvitse vaikuttaa sinuun negatiivisesti, ja pystyt olemaan paljon paremmin avuksi muille.

Sallivuus

  • Mitä se vaatisi, että sallivuuteni ylittäisi tietoisuuteni?

Kun kurjia asioita tapahtuu, herää usein halu taistella niitä vastaan. Kun taistelet jotakin vastaan, lisäät siihen energiaa ja kasvatat sitä, sen sijaan että sallisit tilanteen purkautua olemalla sallivuus. Sallivuus ei ole sama asia kuin hyväksyntä. Hyväksyntä on ovimattona olemista, sitä, että ajattelet “näin tämä nyt vain menee”. Sallivuus on olla ilman tuomitsemista ja näkökulmaa, silti samalla pysyen kysymyksessä siitä,  mitä voit olla muuttaaksesi tilanteen. Ei taistelemalla, vaan luomalla aivan erilaisen tilan.

Access Bars®

Aina kun teet tai vastaanotat Barseja, purat rakenteita, jotka estävät traumojen aiheuttamia tunteita, ajatuksia, sekä kehoon jääneitä jälkiä purkautumasta. Barseilla on usein todella positiivinen vaikutus mielenterveyteen. Barseja voi tehdä myös lapsille, ja lapset myös oppivat Barsit helposti. Barseja on viety ympäri maailman myös kouluihin.

Jokainen Bars-sessio lisää tietoisuutta maailmassa, ja auttaa luomaan maailmaa, jossa traumat, taistelu ja ahdistus ei saa enää niin paljon jalansijaa. Lue lisää Access Barseista täällä. Voit tutkia Barsien mahdollisuuksia myös Access Consciousnessin sivustolla täällä.

Kolmitaitteiset jaksotussyteemit

Tämän prosessin opit Access Bars -koulutuksessa. Sitä voi käyttää niin sanallisena prosessina (etänäkin tehtynä), kuin Barseihin yhdistettynä prosessina. Se toimii myös kehoprossessina. Kolmitaitteiset jaksotussysteemit purkaa silmukan, jossa trauma tapahtuu uudelleen ja uudelleen mielessä, eikä pääse purkautumaan pois. Tätä monipuolista prosessia voi käyttää purkamaan sekä mielen ja alitajunnan puolelle jääneitä trauman silmukoita, kuin myös kehossa olevia fyysisiä oireita.

Abuse Hold

Tämä kehoprosessi purkaa kehoon jääneitä traumojen sekä hyväksikäytön jälkiä. Lue lisää Abuse Holdista Hoidot-sivulla täällä.

Access Consciousnessin nettisivulta löytyy erillinen sivu, jossa kerrotaan lisää hyväksikäytön purkamisesta. Voit kurkata englanninkielisen sivun täällä.

Mikä energia, tila ja tietoisuus voit olla salliaksesi kaikkien traumojen lähteiden purkautua?