Blogi suomeksi, Puhu Entiteeteille

Oma polkuni henkimaailman pariin

En kuulu siihen porukkaan, jotka ovat olleet tietoisia ja jutelleet henkimaailman kanssa aina. Itse ajattelin aina että ehkä on jotain entiteettejä tai kuolleiden sieluja yms., mutta asialla ei ole mitään tekemistä kanssani eikä minun tarvitse siihen kiinnittää huomiota. Ai miten väärässä olin!

Tämä ajattelutapa on vähän sama kuin ajattelisit ettei sinua kiinnosta sää, jotenka se ei vaikuta sinuun mitenkään ja voit jättää sen huomiotta. Ja sitten menet 15 asteen pakkaseen syksyvaatteilla, ja ihmettelet miksi on kylmä ja epämukava olo. Tällä tavoin välttely toimii; esität, että jotakin ei ole olemassa, jolloin se asia pystyy vaikuttamaan sinuun negatiivisesti, ilman että pystyt tehdä sille mitään. Se kontrolloi sinua.

Muutamia Access Consciousness -koulutuksia käytyäni päädyin kuitenkin Puhu Entiteeteille -koulutukseen, jossa tehdään paljon tyhjennyksiä ja prosesseja henkimaailman liittyen, ja monet omista ongelmistani katosivat. Monet kivut kehossa, kuin myös monet häiritsevät ajatukset ja tunteet. Koko elämäni alkoi selkiytyä. Tästä tajusin, kuinka paljon henkimaailma vaikuttaa minuun koko ajan, ilman että huomaan sitä. Tai juuri siksi, että en huomioi sitä. 

Kävin tuon koulutuksen muutaman kuukauden päästä uudestaan, ja taas putosi roppakaupalla kaikenlaista moskaa, joka oli tehnyt elämästäni hankalaa, kivuliasta, sekavaa, kaikin puolin ikävää. Ja todellakin se selkeys, mikä seurasi – en edes osaa kuvailla kuinka valtavasti kaikki selkeni; mitä haluan elämässäni tehdä, mistä ylipäänsä tykkään, ihmissuhteet, rahatilanne, valintojen tekeminen, kaikki selkeni kuin valtavat sumupilvet olisi pyyhitty pois ja kirkas aurinko alkoi paistaa, valaisten koko olemukseni maisemat kirkkaalla, parantavalla, lempeällä ja voimauttavalla valolla. 

Aloin käyttämään koulutuksessa oppimiani työkaluja ja prosesseja joka päivä, ja muutos jatkui. Eräänä päivänä tehdessäni tietokoneella töitä tunsin selkäni takana valtavan energian. Tunnistin, että siihen kuului entiteettejä, mutten pystynyt tarkkaan hahmottamaan, keitä nuo olennot olivat. Tuosta energiasta puski erittäin selvä ja voimakas viesti; ALA PITÄMÄÄN NÄITÄ KOULUTUKSIA. 

Tätä energiaa oli mahdotonta jättää huomiotta, jotenka kurkkasin heti, mitä Puhu Entiteeteille -fasilitaattoriksi eli kouluttajaksi tuleminen vaatisi. Siihen kuului valtava määrä koulutuksia, joiden jälkeen pitäisi käydä vielä erillinen Fasilitaattoreiden koulutus. Ja tuo koulutus oli kahden kuukauden päästä, mennen osittain päällekkäin erään toisen koulutuksen, jossa olin töissä, kanssa.

Jotenka loogisesti siis sanoin tälle energialle ja näille entiteeteille, että ensi vuonna sitten. Ja samantien puskeminen muuttui kovemmaksi ja viesti kuului “N Y T”. Ajattelin että herranjestas sentään, mikä kiire tässä on? Mutta samalla tiesin, että nyt on mentävä. Siispä pyysin näiltä entiteeteiltä, että jos he haluavat minun alkavan entiteettikouluttajaksi juuri nyt, heidän täytyy auttaa minua luomaan rahat siihen, kuin myös saamaan aikataulut ynnä monia muita asioita, järjestettyä. Taasen tuli vastaus ilman hetkenkään epäröintiä; HOIDETTU. 

Ja niin kävi. Seuraavat kuukaudet olivat täynnä taikaa, kun esteet poistettiin tieltäni. Jouduin silti myös itse tekemään valtavan paljon töitä ja paljon valintoja. Mutta se oli silti samalla helppoa, sillä tunsin aivan valtavan eteenpäin puskevan tuen koko ajan. Yksi isoin tehtävä minulle olikin päästää irti omasta vastustelustani, ja sallia tuon energian tukea minua ja viedä minua eteenpäin. Ilman kontrollia, ilman että edes tarkoin tiesin mihin olin menossa.

Näin viisi vuotta myöhemmin tiedän, miksi tuo fasilitaattorikoulutus piti juuri silloin käydä. Ihmeellistä, kuinka helppoa kaikki voi olla, jos on vain valmis seuraamaan energiaa ilman logiikkaa, eikä taistele kaikkea sitä, mikä haluaisi tukea sinua, vastaan. 

Loppujen lopuksi henkimaailman kanssa yhteistyön tekeminen on luonnollinen kyky, joka meillä kaikilla on. Monilla se vain on pahasti ruosteessa, pelkojen, valheiden, väärän informaation ja välttelyn alla. Mitä jos kaikki elämä, myös tietoisuus henkimaailmasta, voisi tulla sinulle helppoudella, ilolla ja loistolla? 

Lue lisää Puhu Entiteeteille -työkaluista ja koulutuksista täällä

Talk to the Entities Englanninkieliset sivut täällä