Blogi suomeksi, x-men

Herkkyys mahdollisuutena

Ennen inhosin sitä jos joku kosketti minua, en kestänyt väkijoukkoja, kovia ääniä, kirkkaita valoja, sitä jos jokin tehtiin eri tavalla kuin se kuuluisi, väärän hajuista pesuainetta vaatteissa… Lista on melko loputon.


Joku saattaisi sanoa että olin erityisen herkkä. Väsyin erittäin helposti, ja mietin miten ihmeessä tulen pystymään esimerkiksi tekemään töitä, tai ylipäätään pärjäämään tässä maailmassa kun vaikkapa ruokakaupassa käynti tuntui niin kamalta.Vietin suurimman osan ajasta mieluiten yksin lukien kirjoja, puuhastellen omia juttuja kotona, kävellen luonnossa, vältellen ihmiskontakteja.

Access Consciousnessin koulutusten myötä tajusin että

  1. Herkkyys ei ole väärin
  2. Herkkyys ei ole herkkyyttä, vaan erittäin intensiivistä tietoisuutta

Tämä alkoi muuttamaan elämääni aika tavalla, varsinkin kun sain työkaluja, joilla ei pelkästään pärjätä tämän valtavan tietoisuuden kanssa, vaan käyttää sitä hyödyksi. Esimerkiksi kun joku koskettaa kehoani, saan latauksena kaikki heidän näkökulmansa, elämänkokemuksensa, traumansa, ilonsa, surunsa, toiveensa, unelmansa, pelkonsa… ihan kaiken.

Ennen luulin että se kaikki oli minun, ja siksi nuo tilanteet olivat ylitsepääsemättömän intensiivisiä. Mutta kappas, eivät ne olleetkaan minun omia juttuja, vaan tietoisuutta, jota on itseasiassa erittäin helppo hyödyntää sen sijaan että olisin sen uhri.

Minkälaisia kykyjä sinulla on, mitä et ole tiedostanut kyvyiksi?

Lisää herkkyydestä, erilaisista diagnooseista kuten autismi, adhd, ja niiden alta löytyvistä mahdollisuuksista Access Consciousness X-men koulutuksista.