Blogi suomeksi

Mitä jos se mitä etsit onkin… sinä?

7 vuotta sitten asuin Skotlannissa, ilman hajuakaan siitä mitä haluaisin tehdä elämässäni. Olin kokeillut kaikenlaista, valmistunut joogaopeksi, matkustellut ympäri maailman, ja etsinyt, etsinyt, etsinyt ja etsinyt… jotakin. Jotakin, mistä tulisi sellainen tunne että TÄMÄ! Tässä olen kotona!

En silloin tiennyt että mitä todella olin vuosikaudet etsinyt oli minä. Ei miten voisin määritellä itsesi (sillä sitä olin kyllä onnistunut tekemään oikein olan takaa luoden niin ahtaan määritelmien häkin että siinä pystyi hädin tuskin hengittämään), vaan olemisen tilaa jossa voisin olla joka hetki se mitä olen. Ilman jatkuvaa tunnetta siitä että olin jotenkin vääränlainen.

Ja vääränlainen todella olinkin – en sopinut mihinkään vaikka kuinka yritin. Koko elämäni teatteria ja esiintymistä harrastaneena olin hyvä ottamaan rooleja ja esittämään että sovin hyvin tähän joukkoon. Vaikka luulen että loppujen lopuksi olin itse ainoa joka ei nähnyt näiden roolien taakse. Tai oikeammin, joka yritti kovasti uskoa että ne voisivat olla totta ja tehdä minut onnelliseksi.

7 vuotta sitten “satuin” käymään yhden päivän Access Consciousness Bars -koulutuksen. Se oli jotain aivan outoa ja kummallista, ja aivan todella hämmästyttävän kevyttä. Siinä ei pyydetty sinua uskomaan mihinkään eikä olemaan samaa mieltä mistään. Siinä kysyttiin; mitä sinä tiedät? Mikä uniikki olento sinä olet ja mitä uniikkia tietoisuutta ja mitä mahdollisuuksia sinulla on? Mitä jos voisit olla kaikkea sitä mitä olet – ilman että mikään siitä olisi väärin tai ristiriitaista?

Tietoisuus sisältää kaiken eikä tuomitse mitään – mukaan lukien sinut juuri sinä äärettömänä kokonaisuutena mikä olet (ja mikä muuttuu koko ajan!).

7 vuotta on kulunut siinä kun valitsin olla jotakin mitä en ehkä koskaan ennen ollut valinnut – minä. Se minä joka ei koskaan ole valmis, se minä jolle mikään ei ole koskaan tarpeeksi ja joka menee jatkuvasti eteenpäin kaikkine vikoineen ja supervoimineen samanaikaisesti. Jotenkin kumman kaupalla ja fysiikan lakeja uhaten elämästäni tulee joka vuosi suurempaa ja loistokkaampaa, ei koskaan oikeanlaista tai mihinkään laatikkoon sopivaa, ja jatkuvasti hurjan paljon hauskempaa!

Mikä ihme sinä olet, mitä et ole koskaan tajunnut tai valinnut olla?