Blogi suomeksi

Totta vai valhetta?

Välitätkö siitä jos joku valehtelee sinulle?

Mitä sinä suojelet hyväksyessäsi valheita? Kuunteletko ja uskotko valheita ihmisiltä ja yhteiskunnalta ympärilläsi jotta et rikkoisi todellisuutta?

Olen varsinkin viime aikoina ollut ihmeissäni siitä kuinka monet ovat valmiita uskomaan valheita koska se on mukavampaa ja ennalta arvattavampaa. Miten tämä toimii sinulle?

Joitakin työkaluja:

  1. Yksi tapa tietää kun sinulle valehdellaan on kun tulet vihaiseksi etkä oikein tiedä miksi. Se on loistava valheenpaljastin! Kuinka monet uutiset saavat sinut vihaiseksi? Ennen kuin luet niitä, kysy: “totuus?”.
  2. Ne asiat jotka todella saavat sisuskalusi vääntymään ja olosi oudoksi ovat yleensä valheita, joihin on liitetty totuuksia, tai totuuksia, joihin on liitetty valheita. Tämä tekee siitä erityisen katalaa koska tunnet että osa on totta ja osa valhetta. Silloin kysy: “mikä osa tästä on totta ja mikä osa tästä on valhetta?”
  3. Kun joku valehtelee sinulle, sinun ei tarvitse taistella heitä vastaan. Sinun täytyy vain tiedostaa että ahaa tämä on valhe. Sinun ei tarvitse tehdä siitä totta, eikä sinun tarvitse paiskata sitä tämän henkilön kasvoille. Ole selkeä omassa maailmassasi.

Ja jos tunnet olosi erityisen rohkeaksi; kuinka monia valheita uskot itsestäsi pitääksesi elämäsi sellaisena kuin se tällä hetkellä on?

Mikä on sinun todellisuutesi?

Ainoa paikka missä todellisia mahdollisuuksia löytyy on ei-toivotussa, epämukavassa totuudessa.

Leave a Reply