Blogi suomeksi

Tukahdutatko tietoisuuttasi tietämättäsi?

Tiesitkö, että monien henkisten ja psyykkisten ongelmien, ahdistuksen, masennuksen ja mielisairauksien takana on entiteettitietoisuus, joka on tukahdutettu ja piilotettu, niin dynaamisesti että se ilmenee erilaisina ongelmina?

Itse huomasin tämän selvästi kun muutin Suomeen oltuani muutamia vuosia ulkomailla. Ihmettelin halua kuolla ja kaikenlaisia muita ääniä, joita kuulin… kunnes tajusin että ne tosiaankin ovat MUIDEN ääniä, joita kuulen.

Puhu Entiteeteille koulutus toi tähän huimasti selkeyttä ja antoi työkalut toimia asian kanssa, niin ettei se enää vaikuta elämääni. Päinvastoin, siitä on tullut suuri lahja! Maailmasta on tullut paljon värikkäämpi ja rikkaampi paikka, ja elossa olemisesta ilo.

Miksi sitten tukahdutamme tietoisuuttamme? Tähän asti se on ollut tapa, nykypäivänä jo täysin automaattinen, selviytyä hengissä. Vuosisatojen ajan ihmisille, jotka kuulevat entiteettien äänen, on tehty kaikenlaista roviolla polttamisesta hulluksi leimaamiseen, mielisairaalaan lukitsemiseen, ja vähintäänkin yhteiskunnan tai perheen ja ystävien piirin ulkopuolelle sulkemiseen, niin dynaamisesti että nykyaikana ei juuri kenellekkään tulisi enää mieleen puhua asiasta, ainakaan kovin julkisesti.

Mutta tietoisuus, oli se sitten niinkin “oudosta” asiasta kuin entiteetit, ei ole enää kiellettyä. Päinvastoin, yhä useammat ovat alkaneet huomaamaan olevansa tietoisia kaikenlaisista asioista. Mitä useammat meistä uskaltavat puhua aiheesta, sitä normaalimpaa siitä tulee, eikä kenenkään tarvitse enää kärsiä pelkojen tai tukahduttamisesta seuranneiden ongelmien takia.

Jos ottaisit kaiken tietoisuutesi käyttöösi, mitä kaikkea se voisikaan luoda sinulle ja koko maailmalle?

Leave a Reply