Blogi suomeksi

Mitä Access Consciousness on muuttanut elämässäni?

Access Consciousness on kokoelma työkaluja, joilla voi muuttaa mitä tahansa. Mitä minun elämässäni on muuttunut, sen jälkeen kun aloin käyttää näitä työkaluja viisi vuotta sitten?

Raha. Nykyään tienaan sen verran kuukaudessa, minkä tienaamiseen meni aikaisemmin vuosi tai pidempään. Raha ei myöskään stressaa niin kuin ennen, koska olen oppinut että pystyn luoda sitä jatkuvasti lisää. Vaikka käyttäisin kaikki rahani, tietäisin miten luoda taas lisää. Tiedän ettei se lopu.

Keho. Niin monet asiat kehossa! En esimerkiksi ole enää allerginen kaikelle, niin kuin ennen. Voin rapsutella rauhassa eläimiä, käydä keväisinkin ulkona, ja syödä mitä vain. En ole jatkuvasti kipeänä. Kehosta on tullut ystävä.

Luovuus, työ ja jaksaminen. Ennen olin siinä kunnossa että pystyin tehdä töitä muutaman tunnin viikossa, ja sitten se alkoi rasittaa liikaa sekä henkisesti että fyysisesti. Nyt teen töitä 7 päivää viikossa, usein koko päivän, vain koska se on niin hauskaa ja tekee elämästäni jatkuvasti parempaa. Olen luonut itselleni työn, joka luo iloa ja jatkuvasti suurempia mahdollisuuksia, niin minulle kuin muillekkin, ja myös muuttuu jatkuvasti.

Ihmissuhteet. Ystäväni ovat vaihtuneet melko radikaalisti. Nyt ympärilläni on ihmisiä, jotka iloitsevat kun menee hyvin ja jotka eivät vaadi että olisin jotakin muuta kuin olen. Enää ei tarvitse miellyttää ketään, ja olla vähemmän kuin olen, ja toisaalta ei ole myöskään tarvetta luoda konflikteja ja draamaa.

Ilo! Ilon määrä on kasvanut räjähdysmäisesti! Vaikka ulkona olisi keskitalvi ja kaikki muut masentuneita, olen silti innoissani ja iloinen.

Mahdollisuus kaikessa. Ja totta kai elämässä tulee joskus hankalia asioita eteen. Mutta nykyään niistä eteen pääsemisessä ei mene puolta ikuisuutta, vaan joskus vain muutamia sekuntteja. Työkalut löytyy kaikkiin tilanteisiin, joten mitään ei tarvitse enää vältellä, vaikutti se kuinka hankalalta, ahdistavalta tai pelottavalta tahansa.

Elämästä on tullut jatkuvasti suurentuva mahdollisuus, jatkuvan ongelman sijaan. Minkälaisen elämän sinä haluaisit luoda?

Leave a Reply