Blogi suomeksi

Sinä luot kaiken elämässäsi

Sinä luot kaiken elämässäsi – niin hyvän, pahan kuin kummallisenkin.

Kuinka usein huomaat sanovasi “Se vain tapahtui” tai “Miksi minulle käy aina näin”? Kuinka usein ajattelet että valitsisit aivan toisenlaisia asioita, jos sinulle annettaisiin siihen mahdollisuus? Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, kenen odotat antavan sinulle erilaisen mahdollisuuden? Kenen odotat luovan elämäsi puolestasi?

Oikeasti mitään ei tapahtu sinulle – sinä itse luot kaiken, mikä ilmeentyy elämässäsi ja kehossasi, niillä valinnoilla mitä teet päivittäin. Jotkut valinnat teet tietoisuudesta käsin, jotkut epätietoisuudesta käsin, mutta kaikki ne ovat joka tapauksessa sinun valintojasi. Kukaan ei oikeasti pakota sinua niihin.

Emme monesti halua tietää tätä, sillä on niin mukava aina syyttää jotakuta toista, tai vaikkapa maailmanlaajuista yleistä tilannetta siitä miksi jokin asia ei toimi elämässäsi. Niin kauan kun keskityt syyttämään muita, työnnät luomisen lähteen itsesi ulkopuolelle, etkä pysty muuttamaan mitään. Teet itsestäsi uhrin.

Tämän tietoisuuden tarkoitus ei ole, että alat tuomita ja arvostella itseäsi valinnoistasi. Kun tiedostat että olet luonut kaiken ihan itse, se sallii sinulle suoran pääsyn kaiken taustalla oleviin energioihin ja valintoihin, ja antaa sinulle avaimet muuttaa mitä tahansa. Jos olet luonut kaiken mitä elämässäsi on, voit myös muuttaa sitä kaikkea. Et tarvitse kenenkään lupaa. Sinusta löytyy kaikki tarvittava. Oletko valmis ottamaan kaikki kykysi käyttöön?

5 kysymystä, joilla voit alkaa ottamaan tilanteen haltuun:

  1. Mitä valitsin, mikä loi tämän?
  2. Jos en syyttäisi ketään tai mitään ulkopuolellani tästä, mitkä luomisen voimat saisin takaisin itselleni?
  3. Mitä tiedän tästä, mitä en halua myöntää itselleni?
  4. Jos olisin kaiken elämässäni ilmaantuvan lähde, mitä valitsisin nyt?
  5. Mitä voin valita, mikä muuttaisi tämän?

Kun tiedostat että luot kaiken elämässäsi, voit luoda ja muuttaa mitä tahansa.